Docent: Tamara Weessies

Lesdagen: Donderdag
Locatie: Basisschool De Boe

 

Tamara Weessies begon haar muzikale reis toen zij 8 jaar oud was, met 1 jaar AMV, gecombineerd met blokfluit. Na dat jaar besloot zij om verder te gaan met blokfluitspelen, en al heel snel resulteerde dat tot het idee om naar het conservatorium te gaan om daar blokfluit te studeren. 

Zij is na haar middelbare school gaan studeren aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij heeft daar bij Saskia Coolen en Paul Leenhouts gestudeerd, en heeft haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Dorothea Winter afgemaakt. 

Tijdens haar conservatorium opleiding heeft zij ook compositielessen gevolgd bij Daan Manneke en Roderik de Man. 

Na haar studie heeft zij lesgegeven aan diverse muziekscholen, onder andere bij het MEC (Muziek Educatie Centrum), als blokfluitdocente, en aan de Gooische Muziekschool, als AMV docente. Daar is zij voor het eerst in aanraking gekomen met het geven van AMV lessen. 

Op dit moment geeft zij les aan de Muziekschool Diemen in de vakken AMV en Blokfluit.
Daarnaast geeft zij, namens Muziekschool Diemen, ook AMV en blokfluit lessen aan een basisschool, als Naschoolse Activiteit.

Naast AMV en blokfluit docente is zij ook werkzaam als componiste.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tamara benaderen.

Voor de kinderen uit de groepen 1+2 & 3+4 van de basisschool, respectievelijk AMV 1 & AMV 2, wordt op ABBS Het Gein en De Boe de 2-jarige cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) gegeven. AMV laat de kinderen kennismaken met alle facetten van muziek maken. Ze zingen, luisteren naar muziek en maken muziek met het zogenaamde Orff-instrumentarium. In het tweede jaar leren de kinderen, aan de hand van het spelen op een klokkenspel, de beginselen van het noten lezen. AMV is een goede manier om te zien of uw kind muzikaal is en wanneer de tijd rijp is over te stappen naar het bespelen van een instrument. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde en ervaren docent. Beide cursusjaren worden afgesloten met een voorstelling voor de ouders.

De lessen worden gegeven op basisschool Het Gein & basisschool De BOE.

Lestijden:

AMV op De BOE:   Donderdag    15:00 - 15:45 ( AMV 1 )   &   15:45 - 16:30 ( AMV 2 )

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Muziekles op Maat.