Docent: Ciska van ter Meij

Lesdagen: Woensdag
Locatie: Basisschool De Boe

 

Heb je zin om te blazen en vind je saxofoon een mooi instrument? Dan ben je bij Ciska van ter Meij aan het goede adres. Met 30 jaar aan leservaring heeft zij een breed repertoire opgebouwd en de lessen zijn met recht muziek op maat te noemen. Van oude tot moderne muziek en van volksmuziek tot het lichter genre swing of pop.

Alles kan langskomen tijdens de lessen.
Al vanaf zeven jaar oud kan men beginnen met saxofoon spelen!

Zoals de meeste musici is zij op jonge leeftijd naar de muziekschool gegaan en heeft uiteindelijk voor de klarinet gekozen. Na haar studie klarinet en directie aan de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam is zij gaan werken als docent klarinet en saxofoon bij Muziekschool Amsterdam en Hart in Haarlem, en als dirigent van verschillende orkesten. Sinds 14 jaar werkt ze ook in de basisschool.

Ze heeft veel speelervaring opgedaan in verschillende Symfonie- en Harmonieorkesten ( o.a. Riciotti Ensemble), Big Bands en kleinere ensembles (kwartet en octet). Ook de Roemeense volksmuziek behoort tot haar repertoire.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud of het instrument Saxofoon dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ciska benaderen.