Docent: Roos Al

Lesdagen: In overleg
Locatie: De BOE

 

Viool leren spelen is leuk! Dat vond Roos Al ook toen ze 30 jaar geleden hiermee begon. Zij studeerde altviool aan de conservatoria van Amsterdam en Utrecht, en vervolgens barokviool aan het conservatorium van Amsterdam. Daarna is zij gaan lesgeven, deed veel ervaring op in het spelen van kamermuziek en speelde in verschillende barokorkesten, zowel in Nederland als in het buitenland.

Je kunt bij Roos terecht voor lessen op viool en altviool. Zowel jonge als oudere leerlingen zijn welkom! Je kunt lessen van een half uur nemen, drie kwartier of een uur. In de lessen gaat het aanleren of verfijnen van instrumentale vaardigheden hand in hand met muzikale ontwikkeling. Ook theorie komt aan bod. En bovendien staat het plezier in het muziekmaken en het bespelen van een strijkinstrument voorop!

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud of het instrument Viool dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Roos benaderen.