Docent: Guus van Beelen

Lesdagen: Woensdag
Locatie: Basisschool Het Gein

 

Guus van Beelen studeerde in 2011 af aan het Conservatorium van Amsterdam met een bachelor in Basgitaar Jazz en een master in Composing for Film.
Voor, tijdens en na zijn studie is Guus altijd actief geweest als muzikant in projecten met diverse stijlen als pop, rock, jazz, hiphop, wereldmuziek en funk.

Onlangs verscheen de single "Cheat, Stray, Leave" van de band Dog Barking In Distance, makkelijk te vinden op o.a. Spotify en iTunes.
Ook heeft hij muziek gecomponeerd voor korte films als Shiners and the Gall (Thijs Bazelmans, 2014), Transhuman (Titus Nachbauer, 2011), Meester (Lucas Camps, Anne Chlosta, 2011), HiFi (Thijs Bazelmans, 2009) e.a.

Naast het spelen en schrijven van muziek is Guus een erg betrokken basgitaar docent.
Reeds enkele jaren geeft hij op inspirerende wijze les.
De nadruk van zijn lessen legt Guus op het vinden van een plezierige balans tussen speelplezier en zowel praktische als theoretische kennis.
Persoonlijke smaak en de ontwikkeling hiervan staat voorop.

Guus geeft les aan alle leeftijden en past zijn manier van lesgeven graag aan aan de behoeften van zijn leerlingen.
Mede hierdoor geeft Guus het beste les in privésfeer, maar ook heeft hij ervaring in het lesgeven van kleine groepen, alsmede het coachen van bandjes in samenspel, overdracht en smaakontwikkeling.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud of het instrument Gitaar dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Guus benaderen.