Docent: Tamara Weessies

Lesdagen: In overleg
Locatie: Basisschool Het Gein

 

Tamara Weessies begon haar muzikale reis toen zij 8 jaar oud was, met 1 jaar AMV, gecombineerd met blokfluit. Na dat jaar besloot zij om verder te gaan met blokfluitspelen, en al heel snel resulteerde dat tot het idee om naar het conservatorium te gaan om daar blokfluit te studeren. 

Zij is na haar middelbare school gaan studeren aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij heeft daar bij Saskia Coolen en Paul Leenhouts gestudeerd, en heeft haar studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Dorothea Winter afgemaakt. 

Tijdens haar conservatorium opleiding heeft zij ook compositielessen gevolgd bij Daan Manneke en Roderik de Man. 

Na haar studie heeft zij lesgegeven aan diverse muziekscholen, onder andere bij het MEC (Muziek Educatie Centrum), als blokfluitdocente, en aan de Gooische Muziekschool, als AMV docente. Daar is zij voor het eerst in aanraking gekomen met het geven van AMV lessen. 

Op dit moment geeft zij les aan de Muziekschool Diemen in de vakken AMV en Blokfluit.
Daarnaast geeft zij, namens Muziekschool Diemen, ook AMV en blokfluit lessen aan een basisschool, als Naschoolse Activiteit.

Naast AMV en blokfluit docente is zij ook werkzaam als componiste.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tamara benaderen.