Docent: Jasper Courtens

Lesdagen: Vrijdag
Locatie: Basisschool De Boe

 

Jasper is geboren op 13 December 1978 te Tegelen. Op jonge leeftijd kwam hij al met muziek in aanraking.
Na een aantal keer te zijn veranderd van verschillende instrumenten, koos hij uiteindelijk toch voor slagwerk.
Jasper heeft les gehad van Fred van Vloten. Na een paar jaar werd het tijd om de grote stap te wagen, met het gevolg dat Jasper naar Amerika is vertrokken.
Daar heeft hij een opleiding gevolgd aan het Musicians Institute te Hollywood. Hij heeft daar lessen mogen volgen van grote namen zoals:
Chuck Silverman, Chuck Flores, Clayton Cameron, Vinnie Colaiuta, Virgil Donnati, Fred Dinkins, Rob Carson en
heeft clinics gevolgd van: Steve Smith, Steve Gadd.
Na het behalen van zijn diploma heeft hij met verschillende mensen gespeeld waaronder Steve Dior (Ex-gitarist van de London Cowboys), Latoya london (ex idols finalist u.s.a) en wat studiowerk gedaan.

Momenteel is hij, naast lesgeven, druk bezig met de muzikale begeleiding van dansers op de theaterschool van Amsterdam en werkt hij als invaller voor verschillende artiesten.

Als je het leuk vindt om lekker een potje te knallen, dan ben je aan het juiste adres. De lessen zijn individueel en duren 30, 45 of 60 minuten.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud of het instrument Slagwerk dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Jasper benaderen.