Docent: Frans van der Kroft

Lesdagen: Woensdag
Locatie: Basisschool Het Gein

 

Frans van der Kroft studeerde aan het Amsterdams Conservatorium, en behaalde in 1979 het diploma hoofdvak Trompet. Na een klassieke studie legde hij zich steeds meer toe op pop- en jazzmuziek. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse bands in zeer veel stijlen, waaronder Big band, Musical, Salsa en Surinaams. Onder zijn artiestennaam Francisco Rumpett! heeft hij de solo CD "Bmbl B" opgenomen.

Frans is, behalve aan Muziekles op Maat, verbonden aan de Muziekschool Amsterdam, Muziekschool Noord en de Muziekschool Zuidoost. Daarnaast is hij coach van Marchingband ATM in Amsterdam Noord.

De lessen duren bij zowel klassiek als pop/jazz bij voorkeur 30 minuten maar 45 minuten of een uur individueel lessen is ook mogelijk. Eventueel kunnen er ook groepslessen gegeven worden. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het volgen van lessen met professionele pianobegeleiding.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud of het instrument Trompet dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Frans benaderen.