Docent: Susanne Brussee

Lesdagen: Maandag (andere dagen in overleg)
Locatie: Basisschool Het Gein

 

Susanne Brussee- van de Vosse, studeerde Muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.
Vervolgens studeerde zij Klassiek zang aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij in 2002 succesvol afstudeerde.

In de Operaklas van Alexander Oliver zong ze de rol van de Vleermuis in L’enfant et les sortileges” van M. Ravel en de Gravin in “Le Nozze di Figaro” van W.A. Mozart. Ze volgde masterclasses bij Diane Forlano en Barbara Pearson in Engeland, bij Christian Papis in Frankrijk en in Nederland bij Cristina Deutekom en Ira Siff.

Susanne treedt regelmatig als soliste op. Ze zingt in Oratoria, tijdens Opera en Lied recitals en musical concerten. Ook doet ze mee aan verschillende zangprojecten.
Als zangdocente heeft zij een brede ervaring met zowel kinderen als volwassenen in alle muziekstijlen.
Een leerling van haar kwam zelfs in de finale van Una voce particolare. Daarnaast geeft zij zangworkshops en stemvorming aan koren.

Momenteel geeft zij naast privezangles, ook les aan de Musicalgroep van de Muziekschool Amsterdam en Musical/Lichte muziek aan de Brede school in Amsterdam Zuid-Oost.

Haar motto is: Zingen voor je plezier, met je ziel maar met een goed onderbouwde techniek.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Susanne benaderen.