Docent: Marian Jaspers Fayer

Lesdagen: In overleg
Locatie: In overleg op prive locatie

 

Marian werd geboren in Amsterdam, maar bracht het grootste deel van haar jeugd door in Californië. Aan de University of California begon ze haar muziekstudie, die zij voortzette aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam.

Ze behaalde de diploma’s voor docent (1981) en uitvoerend musicus (1983) en sloot haar studie af met de aantekening kamermuziek (1985). Later heeft ze een opleiding gevolgd tot AMV-docente die zij in 1997 voltooide.
Marian heeft meer dan 25 jaar ervaring. Ze geeft dwarsfluitles aan kinderen en volwassenen via Muziekles op Maat en op de Streekmuziekschool Rijnakkoord te Leiderdorp. Verder speelt ze veel kamermuziekconcerten in diverse bezettingen, o.a. fluit-harp Orfeato en Fluitkwartet Kwartetto Sereno.

Marian geeft privéles of met twee leerlingen. De nadruk ligt op samenspel. De leeftijd waarop met dwarsfluit kan worden begonnen is ongeveer 8 jaar.
Er bestaat ook de mogelijkheid voor jonge kinderen (vanaf 6 jaar) om op een eenvoudige plastic dwarsfluit te beginnen als aanloop tot een zilver dwarsfluit.

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud of het instrument Dwarsfluit dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Marian benaderen.