Docent: Julia Bitter

Lesdagen: Donderdag
Locatie: Basisschool Het Gein

 

Foto volgt z.s.m.Julia is begonnen met muzieklessen toen zij zelf 4 jaar oud was. Na twee jaar AMV-lessen is zij pianoles gaan volgen bij de muziekschool in Houten.
In 2016 is zij begonnen met de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam, deze heeft ze in 2020 afgerond.
Aansluitend is zij begonnen met de master Musical Leadership ook aan het Conservatorium van Amsterdam.

Naast dat ze AMV-lessen geeft, geeft ze muziekles op verschillende basisscholen in Amsterdam, pianoles aan kinderen en volwassenen, en maakt
ze muziek met kinderen in ziekenhuizen.

Julia heeft zelf altijd enorm veel plezier gehad in het muziek maken als kind, en ziet dit als belangrijkste aspect in de AMV-lessen.
In de lessen laat ze de kinderen op een speelse en verbeelde manier kennis maken met muziek door samen te zingen, bewegen, spelen op instrumentjes en nog veel meer.

 

Heeft u nog specifieke vragen over de les inhoud dan kunt u via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Julia benaderen.

 

 

 

Voor de kinderen uit de groepen 1+2 & 3+4 van de basisschool, respectievelijk AMV 1 & AMV 2, wordt op ABBS Het Gein en De Boe de 2-jarige cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) gegeven. AMV laat de kinderen kennismaken met alle facetten van muziek maken. Ze zingen, luisteren naar muziek en maken muziek met het zogenaamde Orff-instrumentarium. In het tweede jaar leren de kinderen, aan de hand van het spelen op een klokkenspel, de beginselen van het noten lezen. AMV is een goede manier om te zien of uw kind muzikaal is en wanneer de tijd rijp is over te stappen naar het bespelen van een instrument. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde en ervaren docent. Beide cursusjaren worden afgesloten met een voorstelling voor de ouders.

 De lessen worden gegeven op basisschool Het Gein & basisschool De BOE.

Lestijden:

AMV op Het Gein:  Woensdag    14:15 - 15:00 ( AMV 1 )   &   15:00 - 15:45 ( AMV 2 )

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van Muziekles op Maat.